Ana sayfa Genel Yeni Belediye Başkanı Recai Çakır Göreve Başladı

Yeni Belediye Başkanı Recai Çakır Göreve Başladı

Otuz bir Mart Yerel Seçimlerinde Amasra Belediye Başkanlığını kazanan Recai Çakır Amasra Belediyesinden devir Teslim Töreni ile Görevine başladı.

Başkan Recai ÇAKIR esnaf ziyaretlerinin ardından Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törende Atatürk anıtına sunulan çelenk in ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Başkan Recai Çakır “ Belediye Başkanlığı seçimlerinin ardından siz değerli Amasra halkının verdiği oylar ile Amasra Belediye Başkanlığı görevini bana layık gördünüz. Bundan ötürü hepinize teşekkür ederim. Az sonra Belediye binamıza giderek Başkanlık Mührünü devir alacağız artık siyasi parti ayrımı gözetmeksizin Amasra mızın geleceği için tüm halkımızla kol kola omuz omuza mücadeleye devam edeceğiz” dedi . Akabinde kalabalık halk topluluğu ile Amasra Belediyesine yürüyen Çakır ı Belediye önünde Amasra Belediye Personeli karşıladı. Belediye Personelinin kutlamalarını kabul eden Recai Çakır ı Başkanlık makamının önünde Belediye Başkanı M.Emin Timur karşıladı.

Birlikte Başkanlık Makamına giren Başkanlar Birbirlerine hediye takdiminde bulundu . Amasra Belediye Başkanı M.Emin Timur Yaptığı konuşmada “ Amasra Belediye Başkanlık Görevini 10 yıldır yürütüyorum ,hayata geçirebildiğimiz başarılı projelerimizin yanında hayata geçiremediğimiz projelerde olmuştur. Amasra Belediye çalışanlarının maaş alacakları mevcut. İnşallah yeni gelen yönetim bu konuda da başarılı olur diye düşünüyorum. Yeni Belediye Başkanımız Recai Çakır a ve ekibine başarılar dilerken her konuda kendilerine yardımcı olmaya hazır olduğumun sözünü veriyorum” dedi.

Belediye Başkanı Recai Çakır ise “ Ben de Sayın Emin Timur a on yıldır yürüttüğü görev nedeniyle teşekkür ediyorum. Bizlerde kendisinin tecrübelerinden Başkanlığımız süresinde faydalanmak isteriz” dedi.

Amasra Belediye Başkanlık Mührü imzalanan protokolle devir teslimi yapılırken Belediye Başkanlık görevini bırakarak Makamdan ayrılan M.Emin Timur ile on yıl beraber mesai yaptığı Belediye Personeli Arasında duygu dolu anlar yaşandı.