Ana sayfa Duyurular / İlanlar “İtfaiye Eri Alımı” Başvuru Sonuçları Açıklandı

“İtfaiye Eri Alımı” Başvuru Sonuçları Açıklandı

Amasra Belediyesi, boş bulunan itfaiye eri kadrosu için yapılan ön başvuruları aldı. Sınava girmeye hak kazanan adaylar için;

29 Haziran 2020 tarihinde saat 09.00‘dan itibaren Amasra Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda sözlü, 30 Haziran 2020 tarihinde saat 09.00‘dan itibaren Amasra Belediyesi İtfaiye Hizmetleri Yerleşkesinde uygulamalı sınav yapılacaktır.

(Not: Yapılacak sınavlar aynı gün içerisinde bitirilemez ise ertesi gün devam edilecektir.)

Belediye İtfaiye Yönetmeliği’nin 15/B maddesinin birinci fıkrası gereğince, 08/06/2020 – 12/06/2020 tarihlerinde evrak teslimi yapan adaylar için, KPSS (B) grubu puan sonuçlarına göre sıralama yapıldı.

29-30 Haziran 2020 tarihinde Amasra Belediyesi Meclis Toplantı Salonu ve Amasra Belediyesi İtfaiye Hizmetleri Yerleşkesinde yapılacak olan sözlü ve uygulamalı sınava girmeye hak kazanan adayların, sınav giriş belgeleri www.amasra.bel.tr adresinde yayınlanacaktır.

Adaylar KPSS puanlarına göre sıralanarak, en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere atama yapılacak boş kadro sayısının beş katı sayıda aday sınava çağrılmaya hak kazanmıştır. Sınava katılmaya hak kazanan aday listeleri aşağıdaki gibidir.

AMASRA BELEDİYESİ İTFAİYE ERİ ALIMI İÇİN SÖZLÜ SINAVA ÇAĞIRILACAK OLAN ADAYLARIN İSİM LİSTESİ

SIRA NOADI-SOYADIKPSS PUANI
1-Harun AK85,12766
2-Onur AÇIKGÖZ84,07533
3-Gaffar DOĞAN82,19452
4-Kadir AKCA66,02867
5-Mustafa SOYALI60,94434
  • Adaylar, sınav tarihinde sınav saatinden 30 dakika önce sınav yerinde hazır bulunmalıdır.
  • Sınava girmeye hak kazanan adayların sınav giriş belgesi ve kimlik belgeleri ile belirtilen tarih ve saatte sınav yerinde hazır olmaları gerekmektedir.
  • Adaylar uygulama sınavı için eşofmanları ve spor ayakkabılarıyla gelmelidirler.
  • Personel alım işleminin diğer aşamaları yapılacak sınava ve sonuçlarına bağlı olduğundan, sınava katılmamaya yönelik olarak hiçbir mazeret kabul edilmeyecek, Sınava girmeye hak kazandığı halde ilan edilen tarihte sınava katılmayanlar, haklarını kaybetmiş sayılacaktır.

SINAVA GİRİŞ BELGENİZİ İNDİRMEK İÇİN

T.C. KİMLİK NUMARANIZI GİRİNİZ VE GÖNDER BUTONUNA TIKLAYINIZ