Ana sayfa Duyurular / İlanlar Amasra Belediye Başkanı Recai ÇAKIR, yarın gerçekleştirilecek Yüksek öğretim Kurumları Sınavı na...

Amasra Belediye Başkanı Recai ÇAKIR, yarın gerçekleştirilecek Yüksek öğretim Kurumları Sınavı na (YKS) girecek tüm öğrencilere başarılar diledi.

Recai Çakır

Amasra Belediye Başkanı Recai ÇAKIR, yarın  gerçekleştirilecek Yüksek öğretim Kurumları Sınavı na (YKS) girecek tüm öğrencilere başarılar diledi.

Başkan Çakır Temel Yeterlilik Testi (TYT), Alan Yeterlilik Testi (AYT) ve Yabancı Dil Testi (YDT) olmak üzere 3 oturumda gerçekleştirilecek olan YSK sınavına büyük bir azim ve özveriyle hazırlanan siz kıymetli öğrencilerimizin ve her zaman destekleriyle evlatlarının yanında olan ailelerin sınav heyecanını paylaşıyor, sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum dedi.