Ana sayfa Meclis Kararları 2020 Yılı Nisan Ayı Olağanüstü Toplantı Kararları

MECLİS KARARI

KARAR TARİHİ: 09/04/2020

KARAR NO: 24

KARAR ÖZÜ: Belediyemiz Su Ücret Tarifelerinde İndirim Uygulanması Talebi.

KARAR: Başkanlık Makamı’nın 03/04/2020 tarihli havalesiyle Belediye Meclisimize gelen aynı tarih ve E.1206 sayılı yazılarında “Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de görülen Koronavirüs Salgını (Covid-19) nedeniyle içinden geçtiğimiz bu zor günlerde vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla Belediyemiz Su Ücret Tarifelerinde, üç ay süresince %50 oranında indirim uygulanması için Belediye Meclis Kararı alınması hususu” denilmekte olup konu ile ilgili Meclisimizce yapılan görüşme neticesinde;

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de görülen Koronavirüs Salgını (Covid-19) nedeniyle içinden geçtiğimiz bu zor günlerde vatandaşlarımıza destek olmak amacıylaBelediyemizce uygulanmakta olan 2020 yılı Belediye Gelirleri Tarifesindeki Su Satış Ücret Tarifesi başlığı altında mekanik su sayacı kullanan abonelerin (mesken ve muvakkat aboneler) Mart, Nisan ve Mayıs ayı tahakkuklarında, Ön Ödemeli Akıllı Kartlı Su Sayaçları Su Satış Ücret Tarifesi başlığı altında akıllı kartlı su sayacı kullanan abonelerin (mesken ve muvakkat aboneler) Nisan, Mayıs ve Haziran ayı ücretlerinde %50 oranında indirim uygulanmasına, Belediye Meclisimizce yapılan işari oylama sonucunda oy birliği ile karar verilmiştir.