Ana sayfa Duyurular / İlanlar Amasra Hareketlilik Haftasına Hazır

Amasra Hareketlilik Haftasına Hazır

2020 yılı Avrupa hareketlilik haftası teması belli oldu. Türkiye Ulusal Koordinatörlüğünü Türkiye Belediyeler Birliği’nin yaptığı Avrupa Hareketlilik Haftasının, 16 – 22 Eylül 2020 tarihlerinde yapılacak etkinlikler listesinde Amasra yerini aldı.

Geçtiğimiz sene Amasra Belediyesi, Amasra Kültür Turizm Derneği, Amasra Yelken Kulübü, Amasra Spor Kulübü, Amasra Eğitim-Sen, Bartın Pedaldaşlar gibi sivil toplum örgütlerinin düzenledikleri etkinliklerin yanı sıra vatandaşların da oldukça ilgi gösterdiği program dolu dolu geçmişti. Bu sene için de etkinlik haftasında sunulacak Amasra programı için çalışmalar başladı. #hareketliamasra #mobilityweek #hareketlilikhaftasi #tbb

Bkn. https://mobilityweek.eu/2020-participants/?year=2020&country=TR

2019 Yılı Programı ile ilgili makaleler.

2 YORUMLAR

1. Merhaba, e-belediye’oen vergi yatırılamayış ile ilg mailime cevap alamadım. Şimdi ise Avrupa etkinlikleri 2020 Türkçe linkini görememekteyim. İlginize sunar, iyi çalışmalar dilerim.