MEHMET EMİN TİMUR’UN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI

Amasra Belediye Başkanı M.Emin TİMUR 10 Kasım Dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mehmet Emin TİMUR 10 Kasım Atatürk ü anma mesajında "Cumhuriyetimizin kurucusu, Türk Devrimlerinin öncüsü, Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ü, aramızdan ayrılışının 79 uncu yılında, saygı, sevgi ve şükranla anıyorum. Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine bağlılık gerekir" diyen ve arkasında yas değil, şanlı bir destan, genç ve çağdaş bir Cumhuriyet bırakan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ün insanlığın değişmez kanunu ölümünün ardından geçen 79 yıl, Cumhuriyet sevdalıları için onun bayrağını daha ilerilere taşımak ile geçti.Cumhuriyet in evlatlarına bıraktığı büyük mirasın sahipçileri olarak 10 Kasım gününde, O nu kaybetmenin hüznünü yaşarken bir kez daha O na ve emanetine olan güvenimizi tazeliyor ve bu güveni hiç aklımızdan çıkarmadan ülkemiz için canla başla çalışıyoruz.Aklın ve bilimin rehberliğini kabul etmiş manevi mirasçıları olarak bizler, ülkemizi bugün içinde bulunduğu durumdan hızla çıkararak, Atatürk ün gösterdiği yolda devam etmesi için doğruluktan, adaletten, demokrasiden ve eşitlikten vazgeçmeden yürüyeceğimize bir kez daha söz veriyoruz.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde, cumhuriyetimizin kurucusu ve milletimizin unutulmaz lideri olan büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ü bir kez daha saygı, sevgi, şükran ve rahmetle anıyor, Türk milletinin Ata sının izinden gitme arzu ve gayretini, dün ve bugün olduğu gibi, gelecekte de hiçbir şekilde aksatmayacağını gururla ifade etmek istiyorum.’dedi.