EVSEL KATI ATIK SÖZLEŞMESİ DUYURUSU

27.10.2010 tarih ve 27742 sayılı Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe giren  Atık su Altyapı ve Evsel Katı Atık Bertaraf Tesisleri Tarifelerinin Belirlenmesinde Uyulacak Usul ve Esaslara İlişkin Yönetmelik gereğince evsel katı atıklar için toplama ve taşıma işine ait tam maliyet esaslı tarifelerin belirlenerek su faturası ile birlikte tahsil edilmesi gerekmektedir.

Amasra Belediyesi nin 01.08.2019 tarih ve 2019-113 sayılı Meclis Kararı gereğince Tüm Halkımızın yazımızın ilan tarihinden itibaren 30 gün içerisinde sözleşme yapmak üzere Amasra Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir, müracaat edilmediği takdirde ilanın yapıldığı günü takip eden 30. gün sözleşme imzalanmış kabul edilecektir.

Tüm halkımıza önemle duyurulur.

SÖZLEŞME METNİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ...