Belediye Başkanımız M.Emin TİMUR’un Kurban Bayramı Kutlama Mesajı

Belediye Başkanı M.Emin TİMUR Bayramlar toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, dostluk ve kardeşlik hislerinin güçlendiği günlerdir. Bütün bu değerleri barındıran dinimizin anlamlı günlerinden biri olan Kurban Bayramı, özellikle yardımlaşma ve paylaşmayı da ifade etmektedir. Bu vesileyle toplumsal birliğimizi daha da güçlü tutmalıyız. Bu anlamlı ve özel günlerde, akraba ve komşularımızın yanı sıra kimsesizlerimizi de ziyaret ederek Kurban Bayramı nı ruhuna uygun yaşamalıyız. Bulunduğumuz coğrafyada derin kültürel zenginliklerimizin bu güzel ve manevi değerlerimizin kazandırdığı dayanışma ruhu bizim en büyük enerji kaynağımızdır. Bu ruh, kardeşlik ve hoşgörü duygularının yoğunluk kazandığı bayramlarda daha belirgin bir biçimde ortaya çıkmaktadır.  Bu duygu ve düşüncelerle tüm Müslüman aleminin, Türk ulusunun ve Amasralı hemşerilerimin, mübarek Kurban Bayramını kutluyor, bu huzur dolu günlerin tüm insanlık için barışa, sevgiye ve saygıya vesile olmasını diliyorum. dedi.