BAŞKAN ÇAKIR TEBRİKLERİ KABUL EDİYOR. TTK AMASRA MÜESSESE MÜDÜRLÜĞÜNDEN ZİYARET

Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır 31 Mart seçimlerinin ardından göreve başladı.

Başkan Çakır Göreve başlamasının ardından Ziyaretçi akınına uğradı Kutlama ve tebrikleri kabul eden Çakır aynı zamanda yaklaşan yaz sezonu ile ilgili çalışmalarını yürütüyor.

Amasra TTK Müessese Müdürü Cihat Özdemir ve ……. Başkan Recai Çakırı Makamında ziyaret ederek Belediye Başkanlık görevinde başarılar diledi. Başkan Recai Çakır ise Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “ Türkiye Taş Kömürü işletmelerinin Ülkemizin ekonomisine üretimine verdiği katkı hepimizce malum. Emeğin, Alın terinin karşılığı olan ekmeğin en zor kazanıldığı iş kollarının başında madencilik sektörü geliyor. iş kazaları ve facialar ve şehit madencilerin ailelerinin gözyaşları ile ülke gündeminden eksik olmayan madenlerimiz ve madencilerimizi temsilen Sayın Müessese Müdürümüzün bu nazik ziyaretinden ötürü teşekkür ediyorum ”dedi.