BAKAN ÖZLÜ “AMASRA’YI BEĞENDİM BURAYA DAHA ÇOK ZAMAN AYIRACAĞIM”

Bilim ve Sanayi Bakanı Faruk Özlü Amasra Belediye Başkanı M.Emin Timur’u Makamında ziyaret etti Özlü “Amasra’yı beğendim ve bu bölgeye daha fazla vakit ayıracağım” dedi.

Bilim ve Sanayi Bakanı Faruk Özlü bir dizi ziyaret ve referandum çalışmaları için dün öğlen saatlerinde Bartın’a gelmişti.

Bakan Özlü Bartın Organize Sanayi Bölgesi'nde İnovasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirmesinin ardından Bartın OSB de bulunan bazı fabrikalara ziyaret gerçekleştirdi.

Bartın İl Merkezinde vatandaşlarla sohbet eden Bakan Özlü Akşam yemeği ve İş adamları ile buluşmak üzere Amasra’ya geldi Northdoor otelde gerçekleşen yemek sonrası Amasra’da kalan Bilim ve Sanayi Bakanı Faruk Özlü sabah kahvaltısının ardından Bartın AK Parti Millet Vekili Yılmaz TUNÇ Bartın Valisi Nusret DİRİM, Amasra Kaymakamı Gökhan GÜRBÜZEROL , Bartın Belediye  Başkanı Cemal AKIN, AK Parti Bartın İl Başkanı Hüseyin MANAV AK Parti Amasra İlçe Başkanı Bekir KARABACAK ile birlikte Amasra Belediye Başkanı M.Emin TİMUR’u Makamında ziyaret etti. Amasra Northdoor Hotel de düzenlenen Kahvaltının ardından Amasra Belediyesine geçen Bakan Özlü’yü belediye girişinde Belediye Başkanı M. Emin TİMURr ve belediye çalışanları karşıladı.

Bakanın Ziyareti esnasında Belediye Başkanı M.Emin TİMUR Amasra İlçesi ile ilgili Bakan Özlüye Bilgi verdi. İlçenin sorunları ve hayata geçirilmesi için çalışmalarını yürüttüğü projeleri dinleyen Bakan Özlü “Amasra’yı beğendim ve bu bölgeye daha fazla vakit ayıracağım” dedi ardından Başkan Emin Timur Bakan Faruk Özlü ye Tel Kırma Tepsi ile tel kırma dan yapılmış sarma Örtü hediye etti.