AMASRA BELEDİYE BAŞKANI M.EMİN TİMUR UN Yeni Yıl Mesajı

MASRA BELEDİYE BAŞKANI M.EMİN TİMUR UN Yeni Yıl Mesajı

Amasra Belediye Başkanı M.Emin TİMUR Yeni Yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan TİMUR Mesajında;
Yaşanabilir bir Amasra adına verdiğimiz mücadelenin bir dönemini daha geride bırakıyoruz ve bizi hedeflerimize bir adım daha yaklaştıracağına inandığımız yeni bir yıla girmenin heyecan ve sevinci içerisindeyiz .Yeni yılda yeni atılımlar, yeni projeler, yeni umutlar ve yeni adımlarla yola devam edeceğiz.

Yeni yılda da hemşehrilerimize en iyi hizmetleri gerçekleştirmeyi kendimize amaç edindiğimizi belirtmek istiyorum. Her yeni yıl coşkunun, mutluluğun daha bir anlamlandığı, umudun çoğaldığı, yepyeni beklentilerin doğduğu tatlı heyecanların yaşandığı günlerdir. Dünya üzerinde bir değer ve ayrıcalıklı bir kent olan Amasramızda yeni bir yılı daha birlikte karşılıyor olmaktan duyduğum mutluluğu tüm hemşehrilerimle paylaşıyor,2018 yılının başta ülkemizde ve tüm dünyada barışın egemen olduğu,tüm insanlık için mutluluk ve huzur ortamının yaşandığı bir yıl olmasını diliyor,yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyorum.Sevgi ve saygılarımla ..