Amasra Belediye Başkanı M.Emin TİMUR Polis Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı

Başkan TİMUR Mesajında;

Toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, Vatandaşın temel hak ve hürriyetlerinin korunması, kanun hâkimiyetinin ve devlet otoritesinin tesisi gibi birçok hayati görevi mesai mefhumu gözetmeksizin üstlenmiş olan Emniyet Teşkilatımızın 172. kuruluş yıl dönümünü ve 10 Nisan Polis Haftasını kutlamaktayız.
Her anlamda köklü bir deneyime ve birikime sahip Emniyet Teşkilatımız,modern koşulların gerektirdiği her türlü teknik ve idari donanıma sahip olarak,başarılı hizmetler vermeye devam etmektedir.Gücünü halktan ve kanunlardan alan Türk Polisi, görevini her zaman fedakârca yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevlerini yerine getirmiş, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır.

Polis Teşkilatının Kuruluşunun 172.Yıldönümü ve Polis Günü münasebetiyle; Kamu düzeninin sağlanması, suçların önlenmesi, aydınlatılması ve suçluların yakalanması kısacası İlçemizde huzur ve güven içinde bir ortamın sağlanmasında emeği geçen tüm Amasra İlçe Emniyet Mensuplarının Polis Haftasını kutluyor, görevi esnasında şehit olan ve vefat eden polislerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyor, Emniyet Teşkilatımızın değerli mensuplarına sağlık ve başarı diliyor, her daim güvenlik birimlerimizin görevlerinde yardımlarını esirgemeyen Amasra’lı hemşehrilerime teşekkür ediyorum dedi.