04 HAZİRAN 2015 PERŞEMBE MECLİS GÜNDEMİ

AMASRA BELEDİYE MECLİSİNİN 04 HAZİRAN 2015 PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 14:00’ TE

YAPACAĞI TOPLANTISINA AİT GÜNDEM.

GÜNDEM:

1-Açılış ve yoklama,

2-Fen İşleri Müdürlüğü'nün; Belediyemiz Gümrük Kontrol Binası yapımı işi için muhtelif malzeme alımı işi ile ilgili olarak İller Bankası evrakları onayı ile ilgili talebinin görüşülmesi.

3-İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün; Plan itiraz dilekçeleri hakkındaki talebinin görüşülmesi.

4-Başkanlık Makamı'nın; İlçemiz Kaleşah mahallesi, Meydan mevkii, tapuda 209 ada 10 nolu perselin bitişiğinde yer alan 58,05 m²lik alan ile ilgili olarak alınan Meclis Kararı hakkındaki talebinin görüşülmesi.

5-Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün; Mülkiyeti Belediyemize ait olan ve 24/07/2015 tarihinde kira süresi sona erecek olan, ilçemiz Kum Mahallesi Küçük Liman Caddesinde, Belediyemiz hizmet binası yanında bulunan 123,40m²lik Otopark Alanı ile ilgili talebinin görüşülmesi.

6-Yazı İşleri Müdürlüğü'nün; Temmuz-2015 Ayı Meclis toplantısının gün ve saatinin belirlenmesi ile ilgili talebinin görüşülmesi,

7-Dilek ve Temenniler,

8-Kapanış,